Ik vind je taarten prachtig! Ik ben benieuwd hoe je je strakke randjes maakt. Gebruik je een dubbele laag fondant/marsepein? Of smeer je af met genache
Dankje voor je berichtje Patjepie hoe mijn taarten strak krijg. Ik smeer mijn taarten met botercreme en laat deze een aantal uur in de koelkast hard worden, dan bekleed ik de taart met marsepein en met fondant. En deze smooter ik de taarten heel lang, hier zijn heel veel filmpjes op internet te vinden. Heb je nog meer vragen hoor ik het graag Groetjes Esther
Dat zit het hm waarschijnlijk in het feit dat ik de taarten korter in de koelkast doe... En lang smootheren... Hoe lang hebben we het dan over? Ik heb echt allerlei smoothers, en heb ze allemaal geprobeerd.... Maar krijg het niet zo strak als jij. Nu las ik de beschrijving van de laatst gekochte smoother, en daar stond in dat je eerst met bv. een sugarcraft gun een sliertje fondant moet spuiten en om de taartrand leggen.daarna marsefond er over en dan smootheren... Vroeg me af of jij dat ook doet of geprobeerd hebt!
http://inspiredbymichelleblog.com/2011/03/30/how-to-cover-a-fondant-cake-to-get-sharp-edges/ Hier een heel mooi filmpje voor scherpe randen, veel succes ermee Groetjes Esther
4 opmerkingen:
Ik vind je taarten prachtig! Ik ben benieuwd hoe je je strakke randjes maakt. Gebruik je een dubbele laag fondant/marsepein? Of smeer je af met genache
Dankje voor je berichtje Patjepie
hoe mijn taarten strak krijg. Ik smeer mijn taarten met botercreme en laat deze een aantal uur in de koelkast hard worden, dan bekleed ik de taart met marsepein en met fondant.
En deze smooter ik de taarten heel lang, hier zijn heel veel filmpjes op internet te vinden.
Heb je nog meer vragen hoor ik het graag
Groetjes Esther
Dat zit het hm waarschijnlijk in het feit dat ik de taarten korter in de koelkast doe...
En lang smootheren... Hoe lang hebben we het dan over?
Ik heb echt allerlei smoothers, en heb ze allemaal geprobeerd.... Maar krijg het niet zo strak als jij.
Nu las ik de beschrijving van de laatst gekochte smoother, en daar stond in dat je eerst met bv. een sugarcraft gun een sliertje fondant moet spuiten en om de taartrand leggen.daarna marsefond er over en dan smootheren... Vroeg me af of jij dat ook doet of geprobeerd hebt!
http://inspiredbymichelleblog.com/2011/03/30/how-to-cover-a-fondant-cake-to-get-sharp-edges/
Hier een heel mooi filmpje voor scherpe randen, veel succes ermee
Groetjes Esther
Een reactie posten