zaterdag 22 februari 2014

Zwangerschap buiktaart

 

 
Bij de zwangerschap taart heb ik gebruik gemaakt 
van eetbaarkant. De nieuwste trend op taartengebied, en
de bloemen zijn gemaakt van ouwel (eetbaar papier).
 
 
 
 
Deze taart is gevuld met
kersenvulling Mochou creme en stukjes witte chocolade 




2 opmerkingen:

Anne-Marie Belfroid zei

geweldige taart. mooi met dat kant

Fam Post zei

Hoi Esther

Nog bedankt voor de prachtige zwangerschap taart, hij was boven alle verwachtingen in.
Ik was maar toevallig op deze site terecht gekomen en moest maar hopen dat het echt zo mooi zou worden zoals al jou foto,s laten zien. Maar het is echt waar, je bent een ware patisserie kunstenares.
En hij was ook nog eens heel lekker, met een zalige vulling en heerlijk luchtige cake. Mede door jou bakkunsten is het een geweldige babyshower geworden!


Groetjes Fam. Post